Lokalene

Oversiktskart
Iskjelleren
:

Iskjelleren er et stemningsfullt lokale med plass til 75 gjester. Den ligger vegg i vegg med Filterhuset og Malthuset, og er det lokalet som ligger nærmest oppgangen til Comfort Hotel Ringerike.

Kornbingen:
Dette lokalet ble opprinnelig brukt til oppbevaring av korn – slik navnet tilsier. I dag er det et staselig selskapslokale som gjerne blir brukt til konfirmasjon, barnedåp eller lignende. Kornbingen har plass til 56 personer.

Gjærhuset:
Gjærhuset har kapasitet til inntil 100 gjester. Dette er det «røffeste» rommet i Bryggerikjeller´n og egner seg derfor ypperlig til våre temakvelder. Spesielt til vikingegildet.

Filterkjelleren:
I Filterkjelleren kan vi servere inntil 25 personer, men dette rommet blir stort sett brukt i forbindelse med buffé-servering.

Malthuset – salong med liten bar:
I Malthuset har vi plass til 52 gjester. Her kan man slappe av i baren etter endt m√åltid, eller sette seg i en av de behagelige sittegruppene og slå av en prat.

Baren:
Det er her det skjer i helgene!
Bryggerikjeller´n som utested har den siste tiden økt i popularitet, og det er hit du skal gå for å oppleve bylivet i Hønefoss. Vi spiller dansbar musikk hele helgen, og har åpent fra kl. 21:00 med alle rettigheter. Cover i døra er på kr. 40,- (med unntak av dager med levende musikk). Aldersgrense: 20 år.

Uteserveringen:
Uteserveringen har plass til inntil 100 personer når passasjen mellom oss og hotellet er åpen. Da har vi også en åpen bar der ute med alle rettigheter. Når passasjen er stengt har vi allikevel plass til 50 personer med varmelamper og parasoller.